Menu

Voor een professionele woningontruiming

Is het tijd voor een woningontruiming? Schakel hiervoor dan de specialisten van Smeets Ontruimingen in. Wij zijn uw partner van A tot Z. Ook als er vloerbedekking, gordijnen of wandbekleding verwijderd moet worden, staan wij voor u klaar. Met een bezemschoon resultaat als gevolg. Bovendien bieden wij diensten aan in transport en verhuizen. Alles op maat en voor eerlijke tarieven. Kortom, schakel ons direct in voor die benodigde woningontruiming.

Ontdek onze diensten in woningontruiming

Als uw woning ontruimd moet worden, stellen wij graag een maatwerk offerte voor u op. Zo kunnen wij enkel langs komen voor een ontruiming, kunnen wij uw woning compleet bezemschoon opleveren en bieden we zelfs diensten aan in verhuizen, opslag en transport. U begrijpt dat we eerst uitvoerig met u in gesprek gaan. We stellen een planning op en bepalen een dag en tijd wanneer de ontruiming plaats gaat vinden. Op deze manier weet u wat wij voor u kunnen betekenen, tegen welke scherpe prijs en weten wij wat u van ons verwacht. Zo worden misverstanden voorkomen en volgen er geen nadelige verrassingen achteraf.

woningontruiming

Bepaal wat u wenst met de inboedel na de woningontruiming

Gaat u verhuizen? Maak dan meteen gebruik van onze diensten in opslag en transport. Moet er een woningontruiming plaatsvinden om minder plezierige redenen? Zoals een overlijden, een echtscheiding of een gedwongen verkoop? Dan zorgen wij voor een zorgeloze en stressvrije overdracht van de inboedel. Zo controleren wij bij een woningontruiming na een overlijden uitvoerig of er binnen de nabestaanden interesse is voor enkele meubels of andere producten. Mag in dit geval, of bij een ander soort ontruiming, alle inboedel wat u betreft verwijderd of vernietigd worden? Dan vragen wij uw toestemming deze spullen te doneren aan een goed doel uit Roemenië waar wij mee samenwerken. Deze professionele partij in humanitaire hulp schenkt uw goederen graag aan mensen die er erg goed gebruik van kunnen maken. Kortom, heeft u behoefte aan onze diensten? Schakel ons direct in.

Laat ons langskomen voor de woningontruiming

U ziet, u hoeft niet meer verder te zoeken naar een vakkundige partij in woningontruiming. wat de reden ook mag zijn voor uw ontruiming, wij gaan altijd uiterst professioneel, snel en respectvol te werk. Schakel ons direct in door te bellen naar 06-21521255, stuur een mail naar info@smeetsontruimingen.nl of vul ons online contactformulier in. Wij komen graag naar u toe voor een vakkundige woningontruiming!

06-21521255