Menu

Laat ons uw woning leeghalen

Moet of wilt u uw woning laten ontruimen? Besteed deze werkzaamheden dan uit aan de vakkundige specialisten van Smeets Ontruimingen. Wij komen uw woning graag helemaal leeghalen, desgewenst tot een bezemschoon resultaat. In dat geval komen wij niet alleen uw inboedel ontruimen, maar verwijderen wij ook de gordijnen, eventuele vloerbedekking en de wandbekleding. Zo vormen wij uw partner van A tot Z. Neem direct contact met ons op als u wilt dat wij uw woning komen ontruimen.

Ontdek onze diensten in ontruimen

Wat ons onderscheidt van andere bedrijven die panden ontruimen, is dat wij maatwerk oplossingen aanbieden. Tegen zeer scherpe tarieven uiteraard. Geef daarom aan ons door wat uw wensen zijn, dan zoeken wij uit welke mogelijkheden van ons daar perfect op aansluiten. Zo kunnen wij veel meer dan ‘alleen’ uw woning leeghalen. Gaat u verhuizen? Heeft u uw spullen pas weer over een tijd nodig? Moet uw inboedel getransporteerd worden naar een ander adres? Kies naast onze werkzaamheden in ontruimen dan ook voor onze diensten in opslag, transport en verhuizen. Omdat wij u volledig kunnen ontzorgen, vormen wij uw complete partner op het gebied van ontruimingen. Neem direct contact met ons op, dan sturen wij u graag een heldere en vrijblijvende offerte toe.

woning ontruimen

Wij gooien nooit zomaar iets weg uit een woning

Als wij ingeschakeld worden voor een woningontruiming, dan horen wij graag eerst wat er moet gebeuren met de inboedel. Wilt u deze zelf behouden, verkopen of heeft u er geen bestemming meer voor? Laat ons in dat laatste geval uw inboedel doneren aan een goed in Roemenië waar wij mee samenwerken. Dit goede doel zet zich in voor humanitaire hulp. Zo hebben uw oude meubels en spullen toch nog een zeer dankbaar doel. Kortom, wij gaan uiterst zorgvuldig en betrokken te werk. Dit ziet u ook terug als wij een huis moeten leeghalen na een overlijden. Wij controleren dan altijd zeer grondig of er eventuele interesse voor de inboedel bestaat onder de nabestaanden. Zo gaat er nooit iets van (emotionele) waarde verloren. Maak direct een afspraak met ons.

Schakel ons in om uw woning te ontruimen

U begrijpt, voor het professioneel ontruimen van uw woning bent u bij onze vakmensen aan het juiste adres. Zij gaan altijd zeer efficiënt, vlot en discreet te werk. Schakel ons vandaag nog in door te bellen naar 06-21521255, stuur een mail naar info@smeetsontruimingen.nl of vul uw gegevens in op ons online contactformulier. Wij komen graag naar u toe om uw woning vakkundig te ontruimen!

06-21521255