Menu

Voor een vakkundige huisontruiming

Bent u op zoek naar een bedrijf in huisontruiming? Neem dan contact op met Smeets Ontruimingen. Wij staan voor u klaar van A tot Z, met een bezemschoon resultaat als gevolg. Desgewenst inclusief het verwijderen van vloerbedekking, wandbekleding en gordijnen! Daarnaast kunt u ons inschakelen voor transport en opslag als u bijvoorbeeld gaat verhuizen. Wij bieden al onze diensten aan voor eerlijke tarieven en werken met betrouwbare en ervaren ontruimers. Kortom, geef direct aan ons door wat wij voor u mogen betekenen wat betreft de huisontruiming.

Ontdek onze diensten in huisontruiming

Wat uw reden ook is voor de huisontruiming, wij gaan nooit zomaar aan de slag. Wij werken namelijk volgens maatwerk oplossingen. Wenst u dat wij uw woning alleen maar leeghalen? Of moet u deze compleet bezemschoon opleveren? Ook in dat geval helpen wij u graag. Naast dat we de inboedel ontruimen, verwijderen wij desgewenst ook graag de wandbekleding, de vloerbedekking en de gordijnen. Op die manier kunt u de woning zorgeloos verlaten. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan. Wij laten u direct weten wat u van ons kunt verwachten, tegen welke scherpe prijzen. Zo komt niemand voor nadelige verrassingen achteraf te staan en weten we allemaal wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Huisontruiming

Wat gebeurt er met de inboedel na de huisontruiming?

Wilt of moet u uw woning laten ontruimen? Wij gaan altijd respectvol met uw spullen om. Of u deze nou meteen door ons wilt laten verhuizen, wilt laten opslaan of kwijt wilt. In dat laatste geval willen wij uw spullen graag doneren aan een goed doel uit Roemenië. Wij werken namelijk samen met een professionele partij in humanitaire hulp. Zo komen uw spullen terecht bij mensen die ze erg goed kunnen gebruiken. Uiteraard bespreken wij eerst uitvoerig met u wat er met de spullen moet gebeuren. Zeker in het geval van een ontruiming na een overlijden. Mochten er immers geïnteresseerde nabestaanden zijn voor de inboedel, dan bewaren wij deze spullen uiteraard.

Schakel ons in voor de huisontruiming

Wacht niet langer en neem direct contact met ons op voor de huisontruiming. Onze vakmensen gaan altijd snel, vakkundig en uiterst efficiënt te werk. Benader ons vandaag nog door te bellen naar 06-21521255, stuur een mail naar info@smeetsontruimingen.nl of laat uw vraag of verzoek achter op ons online contactformulier. U heeft uw specialist voor een professionele huisontruiming gevonden!

06-21521255